ζωγραφική

Μαθήματα Ζωγραφικής για Ενήλικες & Παιδιά

Περιγραφή

Ζωγραφική για ενήλικες και για παιδιάπου θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και την καλλιτεχνική τους φύση ή να χαλαρώσουν. Το εργαστήριο περιλαμβάνειμαθήματα ζωγραφικής και όχι μόνο που θα εξάψουν την δημιουργικότητά σας, θα σας δώσουν βασικές γνώσεις σχεδίου, χρώματος και σύνθεσης.

Ζωγραφική...ζω + γράφω...η τέχνη της απεικόνισης, η προσπάθεια να εκδηλώσω ή να ανακαλύψω τον εαυτό μου μέσα από την παραγωγή ή αναπαράσταση μίας πραγματικής ή φανταστικής εικόνας. ζωγραφική.

Η αλήθεια για τη ζωγραφική είναι ότι δεν χρειάζεται ‘να πιάνει το χέρι σου’, αλλά ‘να βλέπει το μάτι σου’...δεν χρειάζεται ταλέντο αλλά μεράκι....σχέδιο.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να εκδηλώσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, που θέλουν να αποσυμπιεστούν από το άγχος της καθημερινότητας και να βγάλουν στην επιφάνεια όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Σκοπός του εργαστηρίου ειναι μέσα από θέματα που θα εξάψουν την δημιουργικότητά σας, θα σας δοθούν οι βασικές γνώσεις σχεδίου, χρώματος, σύνθεσης, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης με διαφορετικές τεχνικές (π.χ. κολλάζ) και διαφορετικά υλικά (π.χ. ξύλο, ύφασμα, φωτογραφίες).

Με την ολοκλήρωσή του εργαστηρίου χορηγείται πιστοποίηση παρακολούθησης του κύκλου μαθημάτων.

ΔΟΜΉ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 
 ζωγραφική 6-8 μαθητές
 ζωγραφική επιλογή καθηγητή
 ζωγραφική 60΄μαθήματα
 ζωγραφική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ

 

Έργα Ζωγραφικής